Електронний каталог

94
Х73          Холодильне устаткування [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" для студентів усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О. Конвісер. – 315/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 58 c. – 5,61.

   Напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Л99-5

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 45 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'