Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Ю33
Юлин, А. В.
Новые физические методы обработки пищевых продуктов в общественном питании
[Текст] : Учеб.пособие. Ч.1 / А. В. Юлин. – К. : КТЭИ, 1980. – 110с. – 0.20.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Учбовий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/П/продукти харчування
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/О/обробка сировини
Статистика використання: Видач: 9
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'