Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л92
С12
Сабіров, О. В.
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Сабіров О. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 18с.
УДК 637.525
ББК Л92+Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Д/дослідження.
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'