Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
С 23
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. Для предприятий общественного питания
[Текст] / А. С. Ратушный, Л. А. Старостина, Н. С. Алекаев, Л. В. Антошина. – М. : Экономика, 1982. – 720 с. : ил. – 4.50.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Учбовий фонд
15
14
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептура приготування страв
Каталог книг/Р/рецепти приготування страв з риби
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Р/рецепти приготування закусок
Каталог книг/Р/рецепти приготування десертів
Каталог книг/Р/рецепти страв української кухні
Каталог книг/Р/рецептури страв і кулінарних виробів
Каталог книг/Р/рецепти приготування коктейлів
Каталог книг/Р/рецепти страв
Статистика використання: Видач: 344
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'