Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Т38
Бутенко, Л. А.
Технология производства продукции общественного питания. Практикум
[Текст] : Учеб.пособие / Л. А. Бутенко, Л. З. Шильман, А.И. и др. Юлина. – К. : Высшая школа, 1987. – 183с. – 0,30.
ISBN 5-11-001811-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Учбовий фонд
193
193
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/П/продукти харчування
Каталог книг/С/супи
Каталог книг/В/вироби з тіста
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'