Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
С74
Алешина, Л. М.
Справочник технолога общественного питания
[Текст] / Л. М. Алешина, Л. В. Бабиченко, В.С. и др. Баранов ; Общ.ред.Баранова В.С.,Ловачевой Г.Н. – 3-е изд., перераб.и доп. – М. : Экономика, 1984. – 336с. – 1,90.
УДК 6П8.9
ББК Л80
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
25
25
Теми документа
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/К/контроль якостi продукцiї
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Х/харчування раціональне
Статистика використання: Видач: 81
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'