Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С74
Справочник технолога общественного питания
[Текст] / Под ред. Козьминой Е.П. – М. : Экономика, 1973. – 464с. – 1,87.
ББК Л99я2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Учбовий фонд
16
16
Теми документа
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Д/дієтичне харчування
Каталог книг/Д/дієтологія
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Д/довідкові видання з громадського харчування та кулінарії
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'