Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Х68
Ховикова, Ж. А.
Технология приготовления пищи. Блюда из мяса
[Текст] / Ж. А. Ховикова. – К. : Вища школа, 1985. – 16с. – 0,45.
ББК Л99+Л992
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Учбовий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'