Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Б24
Баранов, В. С.
Основы технологии продукции общественного питания
[Текст] : Учебник для студент. вузов / В. С. Баранов. – 4-е изд., перераб. – М. : Экономика, 1987. – 206с. – 0,45.
УДК 6П8.9
ББК Л99я7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/М/меню
Каталог книг/К/контроль якостi продукцiї
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/Х/харчування раціональне
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Статистика використання: Видач: 143
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'