Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
К17
Калакура, М. М.
Биологически активные компоненты пищи и вопросы рационализации технологии продуктов общественного питания
[Текст] : Учеб.пособие / М. М. Калакура, М. Е. Квитницкий. – К. : КТЭИ, 1989. – 55с. – 0,10.
ISBN 2-099-295-07
ББК Р123
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Учбовий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Б/біохімія харчових продуктів
Каталог книг/Б/біологічна технологія
Каталог книг/Г/гігієна харчування
Каталог книг/Б/біотехнологія
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Г/гігієна
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'