Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
К32
Квитницкий, М. Е.
Современная технология приготовления пищи и ее влияние на здоровье и работоспособность человека
[Текст] : Учеб.пособие / М. Е. Квитницкий. – К. : КТЕІ, 1977. – 75с. – 0.20.
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Учбовий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Б/біохімія харчових продуктів
Каталог книг/Б/біологічна технологія
Каталог книг/Б/біотехнологія
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'