Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П9.85
М70
Мицык, В. Е.
Мясные продукты с использованием белков растительного происхождения
[Текст] : Учеб.пособие / В. Е. Мицык, Н. Р. Джурик. – К. : КТЭИ, 1980. – 107с. – 0.20.
ББК Л80-9+Л92-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
6
6
Учбовий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Б/білки
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Т/товарознавство м'яса та м'ясних продуктів
Каталог книг/Т/товарознавство харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'