Електронний каталог

184
К90          Культура готельно-ресторанної справи [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. філософських та соціальних наук; уклад. С.Г. Радченко. – 68/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 30 c. – 5,63.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК У424.0-803.40

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 39 Завантажень: 5





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'