Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
22567
Стандартизація, сертифікація, якість
[Текст]. № 1. – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2009. – 72 с. – журнал. – 421,83.
Додати до списку
Складові частини документа:
Анищенко, І.
Безпечність харчових продуктів на основі принципів НАССР: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Анищенко, Т. Рудик // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 1. – С. 35-38.
Голінка, І.
Розвиток стандартизації на міжнародному, регіональному та національному рівнях [Текст] / І. Голінка // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 1. – С. 11-16.
Друзюк, В.
Система управління якістю - інвестиції в майбутнє [Текст] / В. Друзюк, О. Федак // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 1. – С. 51-54.
Мазур, Г.
Харчові продукти: Системи управління безпечністю [Текст] / Г. Мазур, Т. Дзюба // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 1. – С. 58-60.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'