Електронний каталог

243
О-64          Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк. – 786/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 7,62.

   ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0502 "Менеджмент", професійне спрямування 050201 "Менеджмент організацій"


ББК У424.0-803.4

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 11 Завантажень: 5





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'