Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С74
Справочник шеф-повара (The professional Chef)
[Текст] : Кулинарный институт Америки / Пер.с англ.А.И.Дормана. – М. : BBPG, 2007. – 1056c. : ил. – 1212.00.
ISBN 978-5-93679-081-2
ББК Л997я2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Д/домашня кулінарія
Каталог книг/Д/довідкові видання з домашньої кулінарії
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'