Електронний каталог

355
Б94          Бухгалтерський облік у ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, В.М. Горностаєва, С.Я. Король. – 1062/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 14 c. – 6,38.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування", спеціалізація 09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" заочної форми навчання


ББК У052.9(4Укр)242.1+У9(4Укр)49

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'