Електронний каталог

220
М50          Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : Програма для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Н.О. П'ятницька, Г.Т. П'ятницька, Л.В. Лукашова, А.М. Расулова. – 249/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 11,14.

    Напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативна компонента 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК У424.0-21+У9(4Укр)424.0-21

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2 Завантажень: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'