Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л95
Ш37
Шевченко, О. Є.
Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Шевченко О. Є. ; 05.18.15-товарознавство. – Х. : ХДУХТ, 2008. – 18с.
ББК Л956+Л95-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво морозива
Каталог книг/Т/товарознавство молока та молочних продуктів
Каталог книг/Ф/функціональне харчування
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'