Електронний каталог

501
С18          Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Б.О. Голуб. – 455/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 4,27.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"


ББК Ж609+Р123+Р126

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 8 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'