Електронний каталог

350
Б94          Бухгалтерський облік у ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма / Каф. бухг. обліку; уклад. В.М. Горностаєва, С.Я. Король. – 856/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 18 c. – 3,20.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування"


ББК У052.9(4Укр)242.1+У9(4Укр)49

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'