Електронний каталог

500
Ф50          Фізична та колоїдна хімія [Текст] : Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт / Каф. товарозн. та експ. прод. товарів; уклад. Б.К. Пасальський, В.В. Мойсеєва. – 402/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 78 c. – 6,56.

    Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", "Технологія харчування", спеціальність "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Г5+Г6

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 142 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'