Електронний каталог

242
С83          Стратегічний аналіз у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, О.О.Каролоп. – 428/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 38 c. – 5,05.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", напрям підготовки 0502 "Менеджмент", спеціальність 8.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізація 8.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу"


ББК У9(4Укр)44

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'