Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л92
К15
Кайнаш, А. П.
Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Кайнаш А. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 18с.
УДК 637.52
ББК Л92+Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'