Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
12230
Харчова і переробна промисловість
[Текст]. № 11. – К. : Библиотека КНТЭУ, 2007. – журнал. – 438,60.
Додати до списку
Складові частини документа:
Горячова, О.
Яблучні соки. Досліджено можливості подовження їх споживних властивостей у процесі збірігання [Текст] / О. Горячова // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 24-25.
Деркач, Р.
Святий і вічний. Провідне столичне підприємство радує жителів Києва й ряду областей держави смачною і вишуканою продукцією [Текст] / Р. Деркач // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 4-5.
Кравцова, О.
Якість йогуртів [Текст] / О. Кравцова, Т. Скорченко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 21-23.
Перспективні сорти хмелю. досліджено особливості їх використання у пивововарінні [Текст] / М. Ляшенко, Л. Проценко, В. Бармакова, ін. та // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 29-30.
Осейко, М.
Інноваційні технології та безпечність олій [Текст] / М. Осейко, І. Левчук, В. Кіщенко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 17-20.
Рибачук, О.
Напій, визнаний світом. Товариство "Орімі трейд" пропонує споживачам високоякісні й кориснічаї всесвітньовідомих сортів [Текст] / О. Рибачук // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 10-12.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'