Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
М42
Медведева, А. А.
Производство конфет и шоколада:технологии,оборудование,рецептуры
[Текст] / А. А. Медведева. – СПб. : ДНК, 2007. – 241с. – Библиогр.:С.236-237. – 80,52.
ISBN 5-901562-61-5;9785901562611
ББК Л86-9+Л81-5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
42
42
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептура кулінарних виробів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Т/товарознавство кондитерського виробництва
Каталог книг/Ц/цукерки
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/Ш/шоколад
Каталог книг/Ш/шоколадне виробництво
Каталог книг/О/обладнання харчових виробництв
Каталог книг/Т/технологія виробництва кондитерських виробів
Каталог книг/В/виробництво цукерок
Каталог книг/В/виробництво шоколаду
Статистика використання: Видач: 408
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'