Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11113
Кондитерское производство
[Текст]. № 3. – М. : Библиотека КНТЭУ, 2007. – журнал. – 396,00.
Додати до списку
Складові частини документа:
Новое печенье из овсяной муки [Текст] / Л. П. Пащенко, В. Л. Пащенко, Л. А. Коваль, И. В. Ущаповский // Кондитерское производство. – М., 2007. – № 3. – С. 24-26.
Самкаева, Л. Т.
Биологически активная добавка "Модифилан" и помадные конфеты [Текст] / Л. Т. Самкаева, С. П. Пяткова, О. Н. Сураева // Кондитерское производство. – М., 2007. – № 3. – С. 22-23.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'