Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
13305
Мясной бизнес+ Прайс-строки
[Текст]. № 5. – К. : Библиотека КНТЭУ, 2007. – журнал. – 280,50.
Додати до списку
Складові частини документа:
Власенко, В.В.. Гирич С.В.
Нові аспекти оцінки якості і безпеки м`яса та м`ясопродуктів [Текст] / В.В.. Гирич С.В. Власенко // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2007. – № 5. – С. 98-101.
Колесова, Л.
Полукопченые колбасы [Текст] / Л. Колесова // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2007. – № 5. – С. 83-85.
Копитец, Н. Г.
Сучасний рівень виробництва та перспективи ринку мяса птиці [Текст] / Н. Г. Копитец // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2007. – № 5. – С. 89-92.
Павленко, О.
Особенности производства копченых колбасных изделий [Текст] / О. Павленко // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2007. – № 5. – С. 94-95.
Репич, Т. А.
Локальный продуктовый рынок и локальный рынок территории [Текст] / Т. А. Репич // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2007. – № 5. – С. 80-82.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'