Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 3. – К. : Библиотека КНТЕУ, 2007. – журнал. – 280,80.
Додати до списку
Складові частини документа:
Димань, Т. М.
Функціональні продукти: курс на оздоровче харчування [Текст] / Т. М. Димань // Мясное дело. – К., 2007. – № 3. – С. 17-20.
Козак, В.
Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м`яса і субпродуктів [Текст] / В. Козак // Мясное дело. – К., 2007. – № 3. – С. 58-61.
Левчук, Н. И.
Состояние и проблемы развития рынка мясопродуктов Украины [Текст] / Н. И. Левчук, О. Н. Левчук // Мясное дело. – К., 2007. – № 3. – С. 38-41.
Осадчук, И. В.
Использование соевых продуктов в мясной промышленности [Текст] / И. В. Осадчук // Мясное дело. – К., 2007. – № 3. – С. 49-51.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'