Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Лисицын, А. Б.
Резервы стаблизации качества мясных замороженных продуктов без упаковки глазированных блоков при хранении.
[Текст] / А.Б. и др. Лисицын
// Хранение и переработка сельхозсырья. – 1998. – № 10. – С29-31.
ББК Л813.7
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Т/товарознавство м'ясних продуктів
Каталог статей/З/заморожування харчових продуктів
Каталог статей/Я/якість м'ясних продуктів
Каталог статей/М/м'ясні продукти
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'